top of page

Onze 2 gites

De gîtes "Nid'Ardennes" zijn gelegen in de Belgische Ardennen, in het dorpje Poupehan, op een steenworp afstand van de Semois en het omliggende bos.

Het dorp Poupehan ligt tussen Rochehaut en Bouillon. Het is het startpunt voor talrijke kajakafdalingen waarmee u op een originele manier de “Tombeau du Géant” in Botassart kunt bereiken. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden liggen op minder dan 15 km van de omliggende lodges.

Tussen natuur, gastronomie en cultuur zal het weelderige Pays de Bouillon al uw wensen vervullen!

09. salon.jpg
Le P'tit Nid - 1 tot 4 personen

Gelegen in het hart van Poupehan, is “Le P’tit Nid” de ideale plek om samen te komen met een kleine groep. Dit huisje is in 2022 volledig gerenoveerd en biedt u alles wat u nodig heeft om u zich thuis te laten voelen. Een gezellig nest waar je na een verfrissende wandeling langs de Semois kunt genieten van een aperitief op het terras of bij het vuur. 

Le Grand Nid - 1 tot 6 personen

“Le Grand Nid” biedt comfortabel plaats aan groepen van 1 tot 6 personen. 

Onze wens is om er een gezinswoning van te maken die modern en oud combineert. De woning is in 2022 gerenoveerd met behoud van het karakter van de plek. Het terras en de tuin staan tot uw beschikking om op elk moment van de dag van de zon te genieten... alles wat u nodig heeft is aanwezig om onvergetelijke herinneringen te creëren. 

01 Terasse et jardin.jpg
De groepsaccommodaties van de Nid'Ardennes - 1 tot 10 personen

De gegroepeerde accommodaties van Nid'Ardennes staan garant voor een gezellig weekend met familie of onder vrienden, waarbij éénieder zijn privacy behoudt. Een doucheruimte in de "P'tit Nid", een badkamer in de "Grand Nid". De twee gebouwen gecombineerd zijn  verbonden door een tussendeur op het gelijkvloers en één op het verdiep. Zo kan de groepsaccomodatie tot 10 personen verwelkomen.

Geniet van een aperitief op het terras aan de voorzijde of kies om lekker te chillen en te barbecueën terwijl de kinderen in de achtertuin ravotten.

bottom of page